Spacelift loves Narbutas…

Narbutas is een Lithouwse fabrikant van betaalbare design kantoormeubelen, welke op korte tijd één van de grootste spelers op de markt is geworden. Dankzij onze jarenlange samenwerking mag Spacelift zich trots een specialist noemen.
Ondek de producten in ons inspiratiealbum

kantoormeubelen en kantoorinrichting

Vrije beroeper of multi-national?

Bij Spacelift maken we geen onderscheid tussen grote en kleine projecten, en bieden we steeds een full-service aanpak.
Contacteer ons en ontdek vrijblijvend wat we voor u kunnen betekenen.

kantoormeubelen en kantoorinrichting
kantoormeubelen en kantoorinrichting

Onze huiscollectie

Een uitzonderlijke collectie kantoormeubelen, ontwikkeld voor en mét onze klanten.
Vraag vrijblijvend de prijscatalogus aan:

  Referenties

  snelleverprogramma

  Soms moet het snel gaan…
  In samenwerking met onze partners hebben we een catalogus samengesteld met kantoormeubelen en kantoorinrichting leverbaar uit voorraad.

  Spacelift kantoormeubelen en kantoorinrichting

  Spacelift kan rekenen op een jarenlange ervaring in de sector van kantoormeubelen en kantoorinrichting. Bovendien hebben we een achtergrond in de sector van de Live Communication, wat onze manier van werken net iets anders maakt. Onze aanpak start vanuit het perspectief van de gebruiker én de bezoeker, zo wenst u niet alleen een uitmuntende uitstraling naar uw klanten met een professionele kantoorinrichting, maar biedt u uw medewerkers een werkplek met kwalitatieve kantoormeubelen, zoals een ergonomische bureaustoel of een elektrische zit-sta tafel.

  We werken hoofdzakelijk met de Narbutas collectie en onze eigen collectie kantoormeubelen en kantoorinrichting onder de noemer Spacecase Radical Workspaces. Dit vullen we aan met kantoormeubelen van bekende en minder bekende merken. Ga naar ons inspiratie album om een beeld te krijgen van deze collecties, of ontdek onze recente projecten.

  We begeleiden uw project van ontwerp tot uitvoering, én afwerking. We starten vanuit uw bedrijfsfilosofie, en vertalen deze in het interieur. Zo kan u vrijblijvend rekenen op professioneel advies en een gratis offerte met grondplan en 3D visualisaties van uw toekomstige kantoorruimte.

  Kantoorinrichting is meer dan kantoormeubelen, zo staan we ook in voor uw vloerbekleding, akoestische producten, glazen scheidingswanden, kantoorverlichting, decoratieve wanden,…

  Spacelift kantoorinrichting is gevestigd in Oudenaarde in Oost-Vlaanderen, dicht bij West-Vlaanderen, maar we leveren in gans België. Zo werken we vaak in Gent, Antwerpen, Brussel en Kortrijk. Contacteer ons vandaag nog voor een persoonlijk gesprek, en ontdek wat we voor u kunnen betekenen voor uw totaalproject. U kan uiteraard ook kantoormeubelen bestellen als toevoeging aan uw huidige inrichting.